Ripple haberleri nelerdir | Altcoinler ne zaman bir sıçrama yapacak

Ripple ve Altcoin Haberleri

Mart ayının ortalarında yaşadığı düşüşten sonra bitcoin ve diğer kripto paralar toparlanışa geçti. Ünlü bir analist yaptığı paylaşımda; son günlerdeki altcoin piyasası aktivitesine göre altcoinlerin yakında acımasız bir düzeltme yaşayabileceğini söyledi. Pentosh1 adındaki bu analist, altcoinler olarak bildiğimiz Ethereum, Ripple ve Litecoin için en kötüsünün henüz görülmediğini belirtti. Ripple haberleri pek te iç açıcı görünmüyor şuan.

Bitcoin Bu Yıl İstikrarlı Bir Yükseliş Yakaladı

Pentosh1, önümüzdeki günlerde altcoinlerin beklediğimizden daha düşük seviyeleri görebileceğini düşünüyor. Çünkü Pentosh1’e göre Bitcoin’de görülen baskınlık Bitcoin’in gücünü perçinliyor. Bu yıl istikrarlı bir yükseliş trendi yakalayan BTC’nin hakimiyeti şu anda %68,66’da. Bu durum gösteriyor ki yatırımcılar paralarını altcoinlerden çekerek BTC’ye tahsis etmiş.

Bu eğilim, ilerleyen zamanda gibi uzun vadeli yatırımcılarda da görülebilir. Ayrıca analistlere göre altcoin fiyatlarının çoğunun Bitcoin’e karşı düştüğünü göreceksiniz.

Pentosh1’e Göre Altcoinler İçin En Kötüsü Henüz Görülmedi!

Pentosh1, Bitcoin’in 10.000 USD’ ye yükseldiği dönemde 8.000 USD’ ye geri çekileceğini saatler öncesinden öngören bir analist. Pentosh1, yakın zamanda bir kapitülasyon çöküşünün altcoinler için hesapta olabileceğini düşünüyor. Analistin paylaştığı grafikler, ETH’nin 2016’dan bu yana görülmeyen seviyelere gidebileceğini gösteriyor. Ayrıca analist; XRP, Litecoin ve Ethereum’un da içerisinde bulunduğu altcoin’ler için henüz en kötüsünün görülmediğini düşünüyor.

Ancak Pentosh1’e göre böyle bir senaryo daha sonra altcoin sahipleri için büyük fırsatlar yaratabilir. Altcoin fiyatlarının katlanarak arttığı 2017 boğa piyasası sırasında birçok yatırımcı müthiş karlar elde etti. Örneğin Ripple’ın kripto para birimi XRP, 2018 Ocağında 3 doların üzerine çıkınca %1.000.000’u geçen bir artış yaşadı.

Analistler Onayladı: Yakın Zamanda Bir Altcoin Sezonu Açılacak

Brenda Ngari’ye göre, önümüzdeki dönemde güçlü bir topluluğa sahip olan yatırımcılar ralliden etkilenmeyecek. Ayrıca altcoinlerin çöküşüne sebep olan Bitcoin, aynı zamanda bir altcoin rallisi için en uygun ortamı oluşturabilir. Bununla birlikte Bitcoin yüksek bir çıkış yakalamadıkça ve yeni yatırımcılar çekmedikçe gelişmiş bir altcoin sezonunun gerçekleşmesi biraz zor. Bir diğer analist Salsa Tekila ise önümüzdeki aylarda altcoinlerin teslim oluşuyla bir altcoin sezonunun olacağını ifade ediyor. Bitcoin ATH’yi ihlal etmesi durumunda kripto para görünürlük kazanacak ve bu sayede bireysel yatırımcılar müthiş kârlar getirecek olan altcoin’leri seçecek.

Ripple Haberleri – Teknik Veriler XRP için Ayıyı Gösteriyor – Ripple’a Yatırım Yapılmalı mı?

Bitcoin’e göre daha kötü bir performans gösteren Ripple (XPR), düşmeye devam ederse yakında uygun bir satın alma bölgesine girebilir. Şu anki grafiklerde XRP/USD piyasası üzerinde ayıların hakim olduğunu görüyoruz.

Bitcoin’in (BTC) ise 10.000 USD’nin üzerine atılım yapması beklenirken yatırımcıları hayal kırıklığına uğratarak ile 9.500 USD’yi gördü. BTC ile bağlantılı olarak değer kaybeden diğer altcoin sahipleri için de durum çok da farklı olmadı. Ripple’ın durumu ise daha ciddi.

Ripple %4,75 oranında değer kaybederken aynı haber, BTC’de bu oran yaklaşık %3 oldu. Ancak bu düşüşle birlikte XRP/USD piyasasını kademeli olarak olumlu bir yatırım alanına girmeye zorladı ve XRP’ye yatırım yapan kullanıcılar kayıplarını büyük oranda telafi edebildi.  

XRP Almayı Düşünenler İçin Bazı Stratejiler

XRP şu anda 0,2019 USD’den işlem görmektedir. Yatırım yapmak isteyenler  XRP’de ‘short’ pozisyonu bekleyebilirler. Eğer Ripple yirmi dönemdir sürdürdüğü EMA’dan geri teper ve düşmeye başlarsa, bu yatırımın başlangıç noktası olabilir. Bu nedenle, giriş 0,202 USD civarında olabilir ve hedef olarak 0,199 dolar ve 0,19802 USD tercih edilebilir.

Yatırımcılar, altcoinlerin bitcoinin fiyat hareketlerinden yakından etkilendiğinin farkında olmalı, BTC piyasasını da takip etmelidir. Açıkça ifade etmek gerekirse; Bitcoinde yaşanan bir artış XRP/USD’yi yükseltir.

Yakın Vadede Ripple(XRP) İçin Yükseliş Söz Konusu Mu?

Ripple haberleri, ani yükseliş patlamaları sergileme potansiyeline sahip olduğundan Bollinger Bantlarının üst tayfına ulaşmayı başarırsa yükseliş dönemine girilebilir. Artan hacimlerle birlikte XRP’nin; 0,206 USD’Yİ aşması işaretini 0,22 USD’ye yaklaştırsa da bu daha az olası gibi duruyor.